Seksspeeltjes

Inleiding seksspeeltjes
Seksspeeltjes kunnen een waardevolle aanvulling zijn op het seksleven. Behalve dat het een enorm opwindend bezigheid of aanblik kan zijn, kunnen seksspeeltjes een orgasme intensiveren of een orgasme geheel anders laten beleven.

Toch is het een taboe om open en vrij te praten over het gebruik van seksspeeltjes. Ondanks het feit dat er in Nederland jaarlijks voor 220 miljoen euro aan erotische artikelen wordt verkocht en dat ongeveer 1 op de 4 à 5 vrouwen (vrijgezel of in een (gehuwde) relatie) een seksspeeltje bezit.

Het aanbod is echter enorm groot en daarom is wordt in deze seksspeeltjeswijzer alleen de bekende seksspeeltjes dildo en vibrator behandeld. In deze wijzer wordt getracht antwoorden en informatie te geven over de meest gestelde vragen. Kijk ook in onze sexshop voor leuke erotische artikelen.

1. Wat is het verschil tussen een dildo of vibrator?
Het grootste verschil tussen een vibrator en dildo is dat de eerste is uitgevoerd met een elektrisch motortje al dan niet gevoed door batterijen of het lichtnet. Wat velen niet weten is dat een vibrator, in tegenstelling tot een dildo, niet primair bedoeld is voor penetratie maar meer voor een stimulatie van de clitoris, vagina en/of anus. Of bij mannen voor de stimulatie van de penis, scrotum en/of de anus (stimulatie van de prostaat).

Een dildo is beter te gebruiken voor vaginale en anale penetratie. Door de vorm en het ruime aanbod is altijd een dildo te vinden naar eigen keuze.

Veel vibrators lijken niet op een penis maar hebben een vorm die daar enigszins naar kan verwijzen of geheel niet. Een dildo is is daarentegen juist een kopie of vergroting van een penis. Vaak is een dildo gemaakt van zachter plastic, siliconen of latex-rubber terwijl de vibrator veelal is uitgevoerd in een hardere soort plastic.

2. Waar kan ik sextoys kopen?
Het internet biedt vele mogelijkheden om erotische artikelen te kopen, zoals sextoys. Het voordeel hierbij is dat u het seksspeeltje vaak anoniem kunt bestellen en laten versturen. Bekende online sexwinkels zijn Pabo, Christine le Duc, Condoomfabriek en Speeltjesland.nl

  

Opmerking of commentaar plaatsen

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Indien u nog geen account heeft kun u gratis een account aanmaken.

Uw banner hier of elders op de site? Bereik duizenden bezoekers per maand!

Bekijk onze voordelige prijzen.

gratis-sexadvertentie-plaatsen

Uw seks banner hier?

Uw banner hier of elders op de site? Bereik duizenden bezoekers per maand! Bekijk onze voordelige prijzen.

Seksproducten

Op zoek naar leuke erotische artikelen? Bezoek onze sexshop!